Autoschade

Als aanvulling op de vele voordelen die de EAC aan haar deelnemers biedt, is de EAC onlangs een samenwerking aangegaan met de landelijk opererende autoschadeherstelketen ASN Groep. Deze samenwerking is erop gericht om de deelnemers van de EAC een optimale dienstverlening te bieden in geval van schade aan de auto.

ASN groep

ASN Groep, Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende autoschadeherstelorganisatie en een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. De uitstekende faciliteiten en de deskundigheid van de medewerkers garanderen een kwalitatief, professioneel en veilig schadeherstel.

Schadeherstel
Op ongeveer 74 locaties in Nederland kunnen de deelnemers van de EAC bij ASN terecht voor alle schadeherstelwerkzaamheden aan de auto. De vestigingen van ASN beschikken over de nieuwste faciliteiten en voldoen aan alle wetten en regelgevingen als het gaat om kwaliteitshandhaving en milieu.

Mocht er onverhoopt geen ASN vestiging bij u in de buurt zijn of heeft u weinig tijd, dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. In dat geval komt ASN een vervangende auto bij u afleveren en nemen zij uw beschadigde auto mee. Zodra uw auto weer hersteld is, wisselen zij de auto weer voor u om.

Een ASN vestiging ziet er altijd verzorgd en goed georganiseerd uit. De werkplaats is ruim van opzet zodat er tegelijkertijd aan verschillende voertuigen gewerkt kan worden.
De faciliteiten zijn professioneel en er wordt gewerkt met de beste expertise en materialen om de kwaliteit van de schadeherstelwerkzaamheden te garanderen. Dankzij deze professionaliteit en de verregaande service behoort ASN Groep tot de top van de Nederlandse autoschadeherstelmarkt.

Waarom bij ASN laten herstellen?
Indien u de schade aan uw (beperkt) casco verzekerde auto bij ASN laat herstellen, dan heeft u als EAC deelnemer de volgende extra voordelen:

  • Geen eigen risico*
  • Gratis haal- en brengservice
  • Snel een complete offerte
  • Prettige en vakkundige bediening
  • Hulp bij het invullen van het schadeformulier
  • Complete administratieve afhandeling van de casco schade
  • 4 jaar garantie op het schadeherstel

*het eigen risico wordt met maximaal € 350 verlaagd

Ook bij niet-gedekte (WA-)schades kan ASN u uiteraard van dienst zijn.

Wat moet u doen als u schade heeft?
Meld simpelweg tijdens kantooruren uw schade bij EAC op 088 700 19 00. Wij zullen u in contact brengen met de meest geschikte ASN vestiging.

U kunt ook alvast hieronder uw schadedocumenten uploaden:

Naam*

E-mail*

Onderwerp

Uw bericht

* = verplicht invullen

Eventuele bestanden die u wilt meesturen: