EAC Wijnreis

Ga mee naar Nittel voor een weekend-wijntrip vol met proeverijen van 9 – 11 maart 2018. Samen de passie voor wijn delen maakt het samen proeven extra leuk. We verblijven twee nachten in Hotel Nitteler Hof. De prijs van de wijntrip is € 225,– p.p. op basis van gebruik een tweepersoonskamer door twee personen. Prijs is bijna all in, inclusief ontbijt en diners (+ wijn) en de wijnproeverijen. De reserveringskosten zijn € 25,- per kamer.

Het thema van deze wijntrip is ‘Nieuwe wijnen’. Eind februari/begin maart worden de nieuwe wijnen gebotteld en wij mogen de primeur hebben ze te proeven.

Het programma is globaal als volgt:

Vrijdag:
Reis op basis van eigen vervoer naar Nittel met uiterlijke incheck om 16.00 uur. Welkom met een proost op een mooie en lekker weekend. Gevolgd door de eerste wijnproeverij in een n.t.b. wijnhuis. Terug in het hotel genieten we van een driegangen grilldiner + wijnarrangement, waarna een workshop volgt in het maken van een wijncuvee.
Zaterdag:
Op individuele basis een wandeling door de druivenvelden of een bezoek aan o.a. Saarburg of Trier. Vanaf 15.00 uur 3x wijnproeverij bij wijnhuizen in Nittel. En ’s avonds in het hotel weer een driegangen grilldiner + wijnarrangement.
Zondag:
Eventuele inkoop van wijn en terugreis.

De wijnproeverijen in Nittel kunnen plaatsvinden bij o.a.:
Weingut Matthias Dostert
Weingut Karl Sonntag
Weingut Hans Befort
Weingut Apel
Weingut Hellershof-Zilliken
Weingut Frieden-Berg

De afstand naar Nittel, met o.a. prachtige rustige route door de Ardennen, is afhankelijk van de te kiezen route tussen de 350 en 400 km. Zorg voor een lege tank ter plekke, want de benzine in Luxemburg is zeer aantrekkelijk geprijst.
Het maximale aantal deelnemers aan de wijntrip is afhankelijk van de (nog) beschikbare kamers in het hotel.

Voor EAC deelnemers geldt een korting van € 10,- op de reserveringskosten.

Inschrijven klik hier.

Wilt u zich vrijblijvend voor aanmelden voor de EAC Wijnreis 2018 klik dan hier. U wordt begin 2018 geinformeerd over deze speciale wijnreis.

Ik wil me vrijblijvend aanmelden voor een eventuele EAC Wijnreis 2018. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op in 2018.

Klik hier om u aan te melden voor meer informatie.